Hörselskydd Musik

Vare sig du är musiker, ljudtekniker eller konsertbesökare är det viktigt att tänka på att skydda hörseln eftersom upprepad exponering för starka ljud kan leda till hörselbesvär som tinnitus, ljudkänslighet och permanent hörselnedsättning.


Vi på Hörselskyddarna erbjuder ett brett sortiment av professionella hörselskydd för musik som låter dig fortsätta att njuta av musiken utan att riskera att skada hörseln. Alla våra hörselskydd har en rak dämpning över hela frekvensområdet vilket är optimalt för dig som vill kunna skydda hörseln men samtidigt kunna fortsätta att höra musik och tal tydligt. Olika musiker exponeras för olika typer av ljudnivåer, exempelvis så behöver konsertpianist inte samma mängd dämpning som en trummis i ett rockband. Vi har därför utbytbara dämpningsfilter i flera av våra hörselskydd som kan anpassas efter just dina behov.


Eartech DM och Eartech 2in1 är individuellt formgjutna hörselskydd som tillverkas utifrån en avgjutning av dina öron för att ge dig bästa möjliga passform och komfort. Välj mellan dämpning på 10, 15, 20 eller 25 dB.


Starkey Tunz är formgjutna In-Ear-Monitors. Dessa monitorer dämpar effektivt buller från omgivningen samtidigt som du får en grym medhörning uppe på scen. Välj mellan fyra olika varianter beroende på vilket typ av instrument du spelar.